Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

Skiwax Europe määrdeprognoos, soovitused ja oluline info: 23. Tallinna Maraton

Skiwax Europe määrdeprognoos, soovitused ja oluline info: 23. Tallinna Maraton

Laupäeval, 27. veebruaril toimub 23. Tallinna Maraton. Nagu sel hooajal kombeks, teeme määrdesoovitused, tuginedes praegusele ilmaprognoosile. Mõni portaal tänasest kuni stardini miinuskraade ei luba, samas mõni lubab ööl vastu maratoni kuni stardi hetkeni 0..-1 kraadi.

 

Tartu Maratoni libisemisvariant töötas meil laitmatult

Seetõttu jätkame sel nädalal peaaegu sama komboga. Kuna maratonile eelnevatel päevadel miinuskraade pole ning lumi on vana ja märg, vahetame välja viimase kihi – fluoripulbri.


1. Puhasta suusad fluor cleaneriga! Kanna vedelik suusale, harja märga suuska messinguga, lase kuivada ja poleeri nailoniga.

2. Kui sul on külma ilmaga toimunud maratonidest suusa all struktuur, tuleb see välja võtta. Töötle suuski sinise fluorita parafiiniga.

3. Kanna suusale Swixi Marathon Glider. See on spetsiaalne kõva parafiin, mis on välja töötatud maratonideks – kestab suusa all pikemalt ning ei kogu mustust. Peale parafiini kraapimist harja suuski hoolikalt!

4. Fluoripulbriks kasuta Maplus FP4 Hot Powderit. See pulber on väga hea kõrge õhuniiskuse juures märjal/vesisel lumel.

5. Kevadisel märjal rajal ei leidu vastast legendaarsele Gallium Maxfluor Super Wet vedelikule! Kanna õhuke kiht pulbri (või parafiini) peale ja lase kuivada. Harja õrnalt pehme nailoniga.

 

Oluline info 23. Tallinna Maratoniks ja 45. Haanja Maratoniks

Kui soovid, et Skiwaxi määrdemehed Sinu suuskade eest hoolt kannaks, too need enne neljapäeva õhtut meie esinduspoodi! Asume Pirital, Purje 8. Nagu ikka, valmistame suusad ette vastavalt määrdetestide tulemustele võistlusrajalt ja suusad saad kätte võistluspäeva hommikul stardipaigas!


Haanja Maratoni suuski kogume järgmise nädala neljapäeva (04.03) õhtuni. Kuna ilmaprognoosi järgi on taaskord tulemas kliistriga sõit, siis kontrolli üle oma klassikasuusad! Kas pidamisalad on korrektselt märgitud? Kas sinu suusad on piisavalt jäigad, et kliistriga sõita?

 

Saa osa Skiwax e-poe soodustustest!

Meie e-poes on käimas kampaania, mille raames on kõik tooted 20% soodsamad. Hea võimalus võtta omale parimad hooldusvahendid veel eesolevateks Estoloppeti etappideks! Vaata www.skiwax.ee 

 

 

Ootame Sind külla meie esinduspoodi aadressil Purje 8, Tallinn.

Skiwax Europe tiim