Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

Skiwax Europe toetab Eesti suusasportlasi!

Järgnevatel nädalatel toome Teieni sportlased ja organisatsioonid keda saame uhkusega koostööpartneriteks nimetada. Tutvustame sportlasi ning teeme ülevaate koostööst rahvuskoondiste, suusaklubide ja suusavõistluste korraldajatega.

Alustame sportlastest.

Teist hooaega toetame spordivarustusega Eesti esimaratoonarit, Tartu Maratoni kiireimat eestlast, Mart Kevin Põllustet. Mehe ambitsioonid ja eesmärgid on kõrged, lisaks on Mart Kevin võtnud oma kanda Eesti esimese professionaalse maratoni tiimi vedamise. Küsisime sportlaselt mõned küsimused:

1. Nimi, spordiala, vanus / tutvusta ennast paari sõnaga.

Mart Kevin Põlluste, murdmaasuustamine, 26. Enda hinnangul veel noor suusamees Tartust, kes töötab täiskohaga rahvusvahelise värbajana ja üritab läbilööki maailma suurimatel suusamaratonidel koos oma võistkonnaga!

2. Mida pead enda suurimaks tugevuseks? Aga nõrkuseks? 

Enda suurimaks tugevuseks pean head analüüsivõimet. Suudan enda tegevusi ise hinnata küllaltki objektiivse pilguga.
Suurim nõrkus on jonnakus. Jätkuvalt teen sporti, isegi kui paljud on öelnud, et aitab küll!

 



3. Kes on eeskujuks praeguses spordimaailmas / suurim eeskuju eestlane?

Suurim eeskuju puudub, alati on meeldinud inimesed, kes teevad asja suure pühendumusega, on sümpaatsed ja intelligentsed.

4. Mis on see ülim eesmärk?

Vasaloppeti ja Tartu Maratoni võit.

5. Millise oma praeguse saavutuse üle ise suurimat uhkust tunned? 

Magistritöö edukas kaitsmine. Pole kunagi olnud suur kirjutaja ja see nõudis tõesti suurt pühendumust ja kokkuvõtmist. Sport on minu jaoks olnud alati privileeg, mida teen suurima hea meelega.

6. Suurim väljakutse praeguses hetkes suusaspordis?

Suurim väljakutse antud hetkel on olla üle kogu sellest mürast ja jamast, mis suustamist saadab. Siiani on see õnnestunud, sest olen alati teinud oma asja. Kindlasti on suureks väljakutseks ka Eesti esimese Visma Ski Classics võistkonna haldamine praegusel keerulisel ajal, kus tulevik on väga ebaselge.

7. Kasutad teist hooaega järjest Spine suusasaapaid. Kommenteeri oma sõnadega, mis on hea-halb, mis mudeliga sõidad-miks?

Sõidan Spine Carrera Skate ja Carrera Classic mudelitega. Kasutan Spine saapaid nüüd teist aastat ja olen alati olnud positiivselt üllatunud. Algne usk uue firma tootesse polnud just suurim, kuid saapa mugavus ja vastupidavus on olnud tasemel. Algselt polnud klassika disain kõige ilusam, kuid nüüd on tehtud ka selles osas samm edasi. Samuti on saapaid igale maitsele, tasemele, mis on alati suureks plussiks.

 

 

8. Millise maailma paiga valiksid oma teiseks elupaigaks? Miks?

Ilmselt sellise koha, kus hommikul avaneks ilus vaade ja kus tunneksin end koduselt. Paiga poolest äkki Šveits, kuid paljudel Euroopa sihtkohtadel on omad plussid.

9. Üks soovitus kõigile lugejatele.

Usun, et kõige olulisem on nautida seda, mida teed. Kui miski ei meeldi, siis tuleb seda muuta. Alati on võimalik leida endale uus töö, uued väljakutsed, mis kõnetavad rohkem. Sa pead seda lihtsalt piisavalt tahtma ja julge olema!