Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

SkiTRAB Team Comp Vabatehnika Suusad

Ski Trab Team Comp Skate on suusk algajatele ja kesktasemel suusatajatele. Kerge ja hõlpsasti käsitsetav, vastab kõigile funktsioonidele, mida algaja suusataja võib vajada

Packaging: 0.95 kg
Laost otsas
SKU
12147
SkiTRAB

Tasuta kohaletoimetamine alates 200€

Tarneaeg
Eesti - 0-3 tööpäeva
Soome, Rootsi, Läti, Leedu - 2–4 tööpäeva
Ülejäänud Euroopa - 4–7 tööpäeva
Šveits, Norra - 7-10 tööpäeva
USA, Kanada - 10-15 tööpäeva
Loe rohkem...

30 päevane tagastamisõigus
Loe rohkem...

Ski Trab Team Comp Skate on suusk algajatele ja kesktasemel suusatajatele. Kerge ja hõlpsasti käsitsetav, vastab kõigile funktsioonidele, mida algaja suusataja võib vajada. Suusad tagavad ülima stabiilsuse ja suurepärase kantide haardumise tänu spetsiaalsele SCARABEO TECH struktuurile.

Andestav ja väga kerge suusk, mis teeb elu lihtsamaks kõigil neil, kes soovivad õppida murdmaasuusatamise tehnikat. Team Comp Skate on suusk, mis võimaldab suusatada, kartmata kontrolli kaotada. Allamäge on see väga hästi juhitav, see võimaldab ka mitte kõige ideaalsema suusatehnikaga harrastajal esimestel kogemustel suusatamist parimal viisil kogeda.

Suusapõhjal on kaks üsna madalat soont, mis annavad suusale sujuvuse. Tänu üsna pehme, kuid stabiilsele suusa ninale, reageerib Team Comp Skate väga hästi lume ebatasasusele. Ideaalne algajatele ja kesktasemel suusatajatele.

Tehnilist:

Pikkused: 172; 179; 186 ja 193 cm

Suusa laius: 43,5/44,5/42,5 mm (ninas/keskselt/kannast)

Paari kaal: 950-1050g sõltuvalt suusa pikkusest

Tehase poolt ettepuuritud augud. Lihtne ka kodustest tingimustes sidemeid kruvida.

Team Comp on Skitrabi paremuselt teine mudel. Tal on täpselt sama põhjamaterja, mida kasutatakse tipp-mudelil, kuid suusa sees on kasutatud veidi rohkem puitu. Seega on Team Comp veidi raksem, kui tipp-mudel Gara Aero. Tehase poolt on suusapõhjale kivilihvi pingil pandud universaalne muster, mis sobib suurepäraselt meie kliima erinvevatesse tingimustesse.

Write Your Own Review
Arvustatav toode:SkiTRAB Team Comp Vabatehnika Suusad
Sinu hinnang