Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

35. Viru Maratoni kokkuvõte

35. Viru Maratoni kokkuvõte

Käesoleva suusahooaja esimene Estoloppeti etapp tehtud ehk 30. jaanuaril toimunud 35. Viru Maraton on nüüdseks ajalugu.

 

Rõõm on tõdeda, et sündmus läks kindlasti korda. Korraldajate sõnul oli nii palju suusatajaid Viru Maratonil stardis viimati 2011 aastal. Kui lähiaastatel oleme harjunud nägema stardis umbes 350-500 osavõtjat, siis sellel laupäeval valmistasid rõõmu rohkem kui 800 suusasõpra.

Skiwax Europe käed ja jalad olid tööd täis.

Nii nagu sündis viimase aastakümne osalejate rekord, siis olid ka meie meestel käed ja jalad tööd täis. Rõõm on tõdeda, et meie tiim hooldas rekord arvu klientide suuski ühe etapi kohta (v.a Tartu Maraton). Maratonile eelnenud neljapäeva õhtuks oli meie müügisaal jõudnud 58 paari suuski. Lisaks andsime hoogu juurde kümnele suusasõbrale vahetult enne starti, kelle sõiduvahendid vajasid kiiret ja professionaalset hooldust.

Meie tiim alustas juba reede pärastlõunal.

Jõudes võistluspaika, alustasime põhjalike määrdetestidega, et välja selgitada parimate suuskade valem. Kohe pärast seda alustasime ka esimeste suuskade hooldusega. Suusahooldustöö lõppes alles laupäeva esimestel tundidel. Kokkuvõtteks võib suusahoolduse poolelt öelda, et üldine tagasiside klientidelt oli suurepärane. Arvestades seda, et maraton peeti üsna rasketes oludes, siis oleme rahul oma hooldustöödega – palju värsket lund, kõrge õhuniiskus, muutlikud olud.

 

Meie järgmine peatus on 22. Tamsalu-Neeruti Maraton, mis toimub 6. veebruaril. 

 

Kasulik info uueks maratoniks:

Kui soovid ja suurepärast suusahooldust tulevaseks maratoniks, siis nagu ikka, kogume suuski neljapäeva õhtuni (oleme avatud kuni 19.00) meie esinduspoes Purje 8, Tallinn. Reedel on taaskord oodata määrdeteste otse võistlusrajalt ja kes määrib oma suusad ise, teie jaoks avaldame määrdetestide tulemused hiljemalt reedel vahemikus 15.00 - 16.00.

 

Kokkuvõtteks

Oleme südamest tänulikud, et aina rohkem suusasõpru usaldab ja hindab Skiwax Europe tööd.

Täname ka Estoloppeti korraldusmeekond vinge nädalavahetuse eest ja nautige saabunud talve.

Related Posts
  1. Mis on kiirmääre ja kuidas seda kasutada? Mis on kiirmääre ja kuidas seda kasutada?
  2. Skiwax Europe määrdesoovitused:  35. Viru Maraton Skiwax Europe määrdesoovitused: 35. Viru Maraton
  3. Määrdetesti tulemused otse rajalt: 35. Viru Maraton Määrdetesti tulemused otse rajalt: 35. Viru Maraton
  4. Skiwax Europe määrdeprognoos: 22. Tamsalu - Neeruti Maraton Skiwax Europe määrdeprognoos: 22. Tamsalu - Neeruti Maraton