Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

Christer Majbäck – SKIGO asutaja ja maailmatasemel murdmaasuusatamise sümbol

Christer Majbäck – SKIGO asutaja ja maailmatasemel murdmaasuusatamise sümbol

Christer Majbäck on tuntud nimimaailmatasemel murdmaasuusatamisega. Tema muljetavaldav karjäär hõlmab medaleid nii maailmameistrivõistlustelt kui ka olümpiamängudelt.

Juba nooruses oli Christeri suusahuvi suurimaks toetajaks tema isa, kellega koos arendati ja katsetati pidevalt suusamäärdeid. Eesmärk oli alati üks – leida täiuslik libisemine.

See isa ja poja kirg sai aluseks SKIGO kaubamärgile, mis tänapäeval pakub murdmaasuusatajatele maailmatasemel määrdeid ja varustust.

 

Isa ja poja ühine suusatee

Christer alustas võistlemist juba kaheksa-aastaselt kodulinnas Kirunas. Peagi järgnesid piirkondlikud võidud, mis kinnitasid tema kirge suusatamise vastu.

Christeri isa, kes oli suusamäärde teaduse fänn, lõi oma retsepte, parandades sageli turul pakutavaid tooteid.

Need kogemused andsid Christerile hindamatuid teadmisi suusatehnika ja määrde tähtsusest, luues vundamendi, millele ta hiljem oma ettevõtte rajas.

 

SKIGO algus: pühendumusest ajendatud unistus

Pärast spordikarjääri tipphetki, sealhulgas olümpiapronksi 1992. aastal ja Vasaloppeti teist kohta 1997. aastal, otsustas Christer pühenduda murdmaasuusatamise varustuse arendamisele.

Ta ostis SKIGO, ühendades oma perekondliku kire määrdetehnoloogia vastu ja soovi pakkuda suusatajatele parimaid võimalikke tooteid.

 

SKIGO: lihtsus ja tõhusus professionaalsetele ja harrastajatele

SKIGO ei ole lihtsalt suusavarustuse kaubamärk – see on Christer Majbäcki pühendumuse ja detailide täpsuse vili.

Tänu koostööle ala spetsialistidega toodab SKIGO varustust, mis töötab ka kõige keerulisemates oludes. „Minu jaoks on alati olulised detailid,“ ütleb Christer, „nii eliitsportlasena kui ka rullsuusa- ja suusavarustuse tootjana.“

"SKIGO missioon on luua tooteid, mis ei täida ainult oma funktsiooni, vaid pakuvad suusatajatele erakordset kogemust.”

 

Kolm olulist tegurit täiusliku libisemise saavutamiseks

Christeri pikaajaline kogemus on õpetanud, et parima tulemuse saavutamiseks on vaja kolme tegurit – suusa ehituse, lihvi ja määrde koostise täpset tasakaalu.

SKIGO tooted on loodud, pidades silmas lihtsust, andmata sealjuures järele kvaliteedis, et pakkuda nauditavat suusakogemust igal tasemel suusatajatele.

 

Usaldusväärne valik suusatajatele üle maailma

Täna on SKIGO bränd, mida usaldavad suusatajad üle kogu maailma.

Tttevõtte keskendumine kvaliteedile ja kasutuslihtsusele tagab, et iga suusataja leiab endale sobiva toote, mille taga on teadmised ja kogemused.

Seni, kuni Christer Majbäck ja SKIGO jätkavad murdmaasuusatamise tehnoloogia arendamist, võib olla kindel, et iga SKIGO toode kannab maailmameistri pühendumust ja kirge, et muuta suusatamine veelgi nauditavamaks.

 

SKIGO oli eelmisel hooajal üks nõutumaid brände Skiwaxis!

Skiwaxi e-poest ja esinduspoest leiad suure valiku SKIGO tooteid.

Vaata valikut e-poes SIIT

 

Skiwax Europe – kõik vajalik suusatamiseks!

Esinduspood: Purje 8, Tallinn, Eesti

Kontakt: [email protected]  |  +372 600 3137 (E-R 10.00-19.00)

Seotud tooted