Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

45. Haanja Maratoni määrdeprognoos

45. Haanja Maratoni määrdeprognoos

Aeg on anda määrdesoovitusi hooaja viimaseks Estoloppeti etapiks, 45. Haanja Maratoniks!

Praeguste ilmaprognooside põhjal on selle nädala esimeses pooles päeval plusskraadid, öösel kuni 5 kraadi külma. Nädala teises pooles jäävad ka päevased temperatuurid miinusesse. Kevadiselt vahelduv õhutemperatuur ja päike muudavad lumekristalli suureks ja agressiivseks. Vaja on leida pidamismääre, mis agressiivsel lumel kogu distantsi ära kestaks.

 

Libisemine

1. Puhasta suuskade libisemisala fluorcleaneriga. Kanna vedelik suusale, harja märga suuska messinguga, lase kuivada ning poleeri nailoniga.

2. Kui Sinu viimaseks libisemismäärde kihiks jääb parafiin, siis kanna järgmisena suusale tugev kruntparafiin, mis hoiab järgmist libisevat kihti kauem suusa all. Selleks sobib hästi mõni madalfluori sinine parafiin.

3. Viimaseks parafiinikihiks soovitame Vauhti UF LDR. Vauhti LDR (long distance races) on spetsiaalselt väljatöötatud segu pikkadeks distantsideks, kus võistluse käigus võivad ilma- ja rajaolud muutuda. LDR on vastuvõtlik ilmastikumuutustele ning jätab suusa alla tugeva ja mustust tõrjuva kihi.

4. Pulbriks soovitame samuti Vauhti LDR seeria pulbrit – Vauhti FC Speed Powder LDR

 

Pidamine

1. Veendu, et suuskadele märgitud pidamisalad vastavad Sinu kehakaalule! Vajadusel lase kontrollida.

2. Puhasta pidamisalad, suuskade küljed ja pealsed pidamismäärde eemaldajaga.

3. Karesta pidamisala hoolikalt liivapaberiga

4. Kanna suusale õhuke kiht kliistrikrunti. Agressiivsel lumel aitab pidamismääret kinni hoida Guru Extreme Base kliister. Kanna kliister suusale, soojenda määrderaua või soojapuhuriga, silu kiht ühtlaseks sünteetilise korgiga ning lase täielikult jahtuda!

5. Pidavaks kihiks on mitu varianti, mis peaksid laupäevasel maratonil hästi töötama. Milline neist on parim, selgub reede pärastlõunal, kui oleme määrdetestid teinud.

Kanna kliister suusale, soojenda soojapuhuriga ja silu kiht ühtlaseks sünteetilise korgi või pöidlaga. Enne suusatama minekut lase kliistril täielikult jahtuda!

 

Kuigi ilmad on juba kevadised, saab suusatamisest veel rõõmu tunda. Selleks on oluline, et suusad oleksid õigete vahenditega hooldatud.

 

Oluline info hoolduseks

Too oma suusad enne neljapäeva õhtut kell 19.00 Skiwax Europe müügisaali Piritale, Purje 8.

Sinu suusad hooldatakse võistlusrajal tehtud testi parimate määretega. Suusad saad kätte võistluspäeva hommikul stardipaigas.
Hoolduse hinnakirja vaata siit!

 

Saa osa Skiwax e-poe soodustustest!

Meie e-poes on käimas kampaania, mille raames on kõik tooted 20% soodsamad. Hea võimalus võtta omale parimad hooldusvahendid viimaseks Estoloppeti etapiks! Vaata www.skiwax.ee 

 

Skiwax Europe tiim

Related Posts
  1. Mis on kiirmääre ja kuidas seda kasutada? Mis on kiirmääre ja kuidas seda kasutada?
  2. Skiwax Europe määrdesoovitused:  35. Viru Maraton Skiwax Europe määrdesoovitused: 35. Viru Maraton
  3. 35. Viru Maratoni kokkuvõte 35. Viru Maratoni kokkuvõte
  4. Skiwax Europe määrdeprognoos: 22. Tamsalu - Neeruti Maraton Skiwax Europe määrdeprognoos: 22. Tamsalu - Neeruti Maraton
Seotud tooted