Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

UUS: Rex 2021/22 hooaja uued pidamismäärded on kohal!

UUS: Rex 2021/22 hooaja uued pidamismäärded on kohal!

Tervitus suusasõbrad!

Iga suusahooaja eel ootame põnevusega erinevate brändide uute toodete jõudmist meie poeriiulitele. Seoses varasemate aastate fluori regulatsioonidega Euroopa Liidus on eelmise kahe hooaja jooksul enamuste määrdebrändide kataloogid juba täielikult uuenenud, mis tähendab, et algava hooaja eel väga palju uusi tooteid oodata ei ole.


Selle võrra on suurem meie rõõm, et saame teile tutvustada Rexi kollektsioonis ilmunud uusi pidamismäärdeid.

Mõlemad pidamismäärded on loodud juba kataloogis varasemalt olnud suusamäärete põhjal, muutes legendaarsed ning juba populaarsed pidamismäärded veelgi paremaks!

 

Legendaarsel Rexi kuldsel kliistril põhinev uus molübdeeniga "Racing Service" versioon sobib eriti hästi määrdunud ja suure teraga lumele. Rex 2162 on sinu parim abimees kevadistes oludes kui lumekristall on transformeerunud ning rada on määrdunud. Vaata toodet siin.

Gold Moly kliister on pisut pehmem ja veel parem pidaja kui legendaarne Gold kliister. Vanal ja transformeerunud lumel parandab lisatud molübdeen libisemisomadusi ja vähendab mustuse kogunemist määrdesse.

 

Pidamismääre Rex 30GB Racing Service "new snow" +1...-8°C, 45g

 

Teine uustulnuk on populaarse pidamismäärde 30G uuem ja edasi arendatud fluorivaba versioon. Uut versiooni on täiendatud mitmete lisakomponentidega, mis parandavad määrde omadusi uuel lumel. Lisaks on märgatavalt vähendatud jäätumisohtu ja parendatud libisemisomadusi.

Miinuskraadidega on 30GB suurepärane määre, millega katta teisi pidamismäärdeid, et lõpptulemusena oleks suusk hästi pidav, samas säilitades hea libisemise.

Umbes null kraadi juures töötab 30GB ka üksi väga hästi, näiteks kruntmäärde peal või siis kliistriga kokku segatuna.

Vaata toodet siin.



Küsimuste korral võta meiega ühendust või tule meile külla meie esinduspoodi aadressil Purje 8, Tallinn.


Skiwax Europe
Kõik vajalik suusatamiseks!
www.skiwax.ee

Related Posts
  1. Mis on kiirmääre ja kuidas seda kasutada? Mis on kiirmääre ja kuidas seda kasutada?
  2. 35. Viru Maratoni kokkuvõte 35. Viru Maratoni kokkuvõte
  3. Skiwax Europe määrdeprognoos: 22. Tamsalu - Neeruti Maraton Skiwax Europe määrdeprognoos: 22. Tamsalu - Neeruti Maraton
  4. 22. Tamsalu-Neeruti Maratoni määrdetestid otse võistlusrajalt! 22. Tamsalu-Neeruti Maratoni määrdetestid otse võistlusrajalt!
Seotud tooted