Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

Skiwax Europe: kõik selle hooaja koostööpartnerid on teie ees!

Skiwax Europe: kõik selle hooaja koostööpartnerid on teie ees!

Suusahooaeg 2021/22 on käima läinud!


Uus talvehooaeg on alguse saanud kõrgetel tuuridel ning Skiwax Europe suusaspetsidel on käed-jalad tööd täis. Soovime võtta hetke, et tänada koostööpartnereid usalduse eest!

Meil on taaskord vedanud, et ka selleks hooajaks oleme suutnud käed lüüa asjalike ja eeskujulike koostööpartneritega, keda soovime ka teile natuke pikemalt tutvustada.

Lisaks tasub teada, et meie ettevõte teeb tihedat koostööd spordivõistkondade, -klubide ja -liitudega. Seda tüüpi klientidele pakume erinevaid soodustusi ja võimalusi. Kui näete võimalust koostööks, siis võtke meiega julgelt ühendust. Loe täpsemalt siit.

Koostöö Estoloppeti maratonisarjaga jätkub

Skiwax Europe on Eesti maratonisarja Estoloppeti ametlikuks määrdepartneriks ka sel hooajal.

Estoloppeti maratonisari tegutseb aastast 1998 ja Skiwax on selle lojaalne määrdepartner olnud alates 2014/15 hooajast. 

Koosöös Estoloppetiga tagame, et maratoonorite suusad oleksid hooldatud parimal viisil. Anname oma panuse sarja kuuluvate maratonide korraldamisesse ning aitame katta ka auhinnalaua.

Estoloppeti maratonisari saab alguse juba 29. jaanuaril. Registreeri end siin.


Estonian Biathlon Team

Skiwax Europe on Eesti laskesuusatamise pikaajaline toetaja.

Anname Estonian Biathlon Teamile hoogu juba 6. hooaega järjest. Varustame määrdetiimi tippvarustusega ning maailmatasemel suusamääretega.

Eesti Laskesuusatamise Föderatsioon (ELSF) on 1992. aastal asutatud mittetulundusühing, mille eesmärk on edendada nii talvist kui ka suvist laskesuusatamist Eestis ning esindada Eestit Rahvusvahelises Laskesuusatamise Liidus (IBU).

Loe rohkem nende kohta siit.



Eesti Suusaliit

Oleme Eesti Suusaliidu pikaajalised toetajad. Skiwaxi näol on tegemist ametliku määrdepartneriga ning alanud hooajal aitame murdmaakoondislastele parimad suusad ette valmistada!

Eesti Suusaliit on suusaspordi erinevaid alasid - murdmaasuusatamine, suusahüpped, kahevõistlus, mäesuusatamine, lumelaud ja freestyle - viljelevate ja arendavate juriidiliste isikute vabatahtlik mittetulunduslik liit. 

Eesti Suusaliidu missioon on tagada suusaspordi rahvusvaheline edu, populaarsus ning järjepidev tasakaalustatud areng, edendamaks tervislikku ja ausat sporti.

Loe pikemalt nende kohta siit.


Team Nordic Jobs Worldwide

Skiwax Europe on Team Nordic Jobs Worldwide ametlikuks määrdepartneriks ning toetame tiimi liikmeid Spine suusasaabastega. 

Team Nordic Jobs Worldwide kuuluvad noored ja ambitsioonikad sportlased, kes on eeskujuks elustiilile, kus põimuvad pühendunud töö ja tipptasemel treeningud. Tegemist on esimese Visma Ski Classics tiimiga Eestist.

Täname kõiki koostööpartnereid usalduse eest ning soovime edu hooajaks!

Küsimuste korral võtke meiega ühendust:


[email protected]
+372 55 59 3842

Skiwax Europe
Kõik vajalik suusatamiseks!
www.skiwax.ee
Related Posts
  1. Mis on kiirmääre ja kuidas seda kasutada? Mis on kiirmääre ja kuidas seda kasutada?
  2. Skiwax Europe määrdesoovitused:  35. Viru Maraton Skiwax Europe määrdesoovitused: 35. Viru Maraton
  3. 35. Viru Maratoni kokkuvõte 35. Viru Maratoni kokkuvõte
  4. Skiwax Europe määrdeprognoos: 22. Tamsalu - Neeruti Maraton Skiwax Europe määrdeprognoos: 22. Tamsalu - Neeruti Maraton