Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

Skiwax Europe toetab 2021/22 hooajal Team Nordic Jobs Worldwide

Skiwax Europe toetab 2021/22 hooajal Team Nordic Jobs Worldwide

Team Nordic Jobs Worldwide toetajaks ja ametlikuks määrdepartneriks on 2021/22 hooajal Skiwax Europe!

Team Nordic Jobs Worldwide kuuluvad noored ja ambitsioonikad sportlased, kes on eeskujuks elustiilile, kus põimuvad pühendunud töö ja tipptasemel treeningud. Tegemist on esimese Visma Ski Classics tiimiga Eestist. Visma Ski Classics on pikamaasuusatamise profisari. Ski Classics sai alguse 2011. aasta jaanuaris ning sarja võitjate seas on Stanislav Rezac, Anders Aukland, Tord Asle Gjerdalen.

Algavaks hooajaks on tiimi koosseis läbinud uuenduskuuri ja märkimisväärselt tugevnenud. Tutvu sportlastega siin: https://teamnjw.com/athletes/ 

Skiwax Europe on Team Nordic Jobs Worldwide ametlikuks määrdepartneriks ning toetame tiimi liikmeid Spine suusasaabastega. 

 

Soovime Team Nordic Jobs Worldwide meeskonnale edu tulevaseks hooajaks!

Tiimi eestvedaja Mart-Kevin Põlluste tänamas Skiwaxi kollektiivi eelmise hooaja koostöö eest.

 

Skiwax Europe

Kõik vajalik suusatamiseks!

www.skiwax.ee

 

Related Posts
  1. Skiwax Europe: kõik selle hooaja koostööpartnerid on teie ees! Skiwax Europe: kõik selle hooaja koostööpartnerid on teie ees!
  2. Skiwax Europe on Estoloppeti 2021/22. hooaja ametlik määrdepartner [vaata ka võistluskalendrit]! Skiwax Europe on Estoloppeti 2021/22. hooaja ametlik määrdepartner [vaata ka võistluskalendrit]!
  3. Skiwax Europe määrdesoovitus: 23. Tamsalu-Neeruti Maraton Skiwax Europe määrdesoovitus: 23. Tamsalu-Neeruti Maraton
  4. 37. Viru Maraton toimub juba sel nädalal! Vaata ajakava ja hooldusinfot siin! | Skiwax Europe – ametlik määrdepartner 37. Viru Maraton toimub juba sel nädalal! Vaata ajakava ja hooldusinfot siin! | Skiwax Europe – ametlik määrdepartner