Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

Maailma kiireim ketiõli - Rex Black Diamond!

Maailma kiireim ketiõli - Rex Black Diamond!

Sõltumatute laborite poolt maailma kiireimaks ketiõliks valitud Rex Black Diamond!

 

2019. aastal läbiviidud ketiõlide võistlustestimisel andis Rex Black Diamond parimad tulemused.

 

Wheel Energy laboratoorium on üks vähestest sõltumatutest rataste ketiõlide testlaboritest maailmas. Küll aga on eelnimetatud laboratoorium olnud oluline partner Rexi ratahooldusvahendite väljatöötamisel ja testimisel juba mitmeid aastaid. 2019. aastal läbiviidud 300 kilomeetri pikkusel dünamomeetri katsel 175 W magneetilise takistuse all andis Rex Black Diamond parima üldtulemuse, jättes teised kõrgekvaliteediga ketimäärdeained kindlalt selja taha.

 

Tasub märkimist, et kogu testimise ülesehitus oli disainitud Wheel Energy poolt täiesti sõltumatutel alustel.

 

Mis on Rex Black Diamondi edu saladus?

 

Black Diamondi suurimaks eeliseks on selle ülimalt madal hõõrduvus. Lisaks iseloomustab seda maailmaklassi tasemel vee ja muda hülgavus. Kui varasemalt oli ketiõlide põhitegijaks selle eelkäija Domestique Lube ,siis nüüd istub troonil uus kuningas. Ketiõlide kuningat Black Diamondit on parima tulemuse saavutamiseks testitud suure hulga tippsportlaste poolt. Väga pikalt väldanud ning ülimalt nõudlikes võistlustingimustes läbiviidud testimine garanteerib kvaliteedi.

 

Teine, kuid mitte vähe tähtsam faktor on Rex N-kinetic vahasegu kasutamine: ketiõli määrdeaine koostisest leiab vahasegus, mis on kasutusel ka Rexi murdmaasuusavahadel. Tänu 60 aasta pikkusele kogemusele suusavahadega on Rex suutnud Black Diamondi koostise viia täiesti uuele tasemele.

Väga oluliseks kvaliteedinäitajaks on ka see, et odavamate ketiõlide koostisest võib leida lahusteid. Black Diamond on 100% määrdeaine.

 

Kuidas kasutada Rex Black Diamondit parima tulemuse saavutamiseks?


1. Puhasta kett spetsiaalse vahendi ja harjaga. Hästi sobib näiteks Holmenkol Sport Clean aerosool. Lase ketil kuivada.
2. Kanna tilk Black Diamond õli igale keti lülile.
3. Vänta ketti ringi, et õli ühtlaselt laiali valguks.
4. Pühi hellalt paberiga üleliigne õli.

Parimad määrimisomadused saavutatakse pärast 3–4 korda kasutamist.

Tutvu Rex Black Diamondi ja meie teiste rattahooldusvahenditega siin.

 

Kui soovid, et Skiwax Europe spetsialistid sinu kaherattalise sõbra eest hoolt kannaksid, siis tutvu meie hoolduse hinnakirjaga siin. Teostame nii liht- kui täishooldust.

Kui avastad end aga olukorrast, et vajad uut jalgratast, siis vaata Skiwax Europe e-poodi. Rataste valikuga saad tutvuda siin.

 

Tule meile külla!

 

Asume aadressil Purje 8, Tallinn. Oleme avatud E-R 10.00 kuni 19.00.

[email protected]
+372 55 59 38 42

Related Posts
  1. Esimeste suusavõistluseni 100 päeva: kokkuvõte eelmisest hooajast ja populaarseimad suusamäärded! Esimeste suusavõistluseni 100 päeva: kokkuvõte eelmisest hooajast ja populaarseimad suusamäärded!
  2. UUS: Rex 2021/22 hooaja uued pidamismäärded on kohal! UUS: Rex 2021/22 hooaja uued pidamismäärded on kohal!
  3. UUS – Rex RCX vedelad kiirmäärded toovad kokku kõrgfluori ja fluoripulbri ülimaks kiiruseks! UUS – Rex RCX vedelad kiirmäärded toovad kokku kõrgfluori ja fluoripulbri ülimaks kiiruseks!
  4. UUS! Jalgratta keti puhastus ja vahatamine Rex Black Diamond kuumvahaga | Skiwax Europe UUS! Jalgratta keti puhastus ja vahatamine Rex Black Diamond kuumvahaga | Skiwax Europe