Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

Skiwax Europe määrdeprognoos: 22. Alutaguse Maraton

Skiwax Europe määrdeprognoos: 22. Alutaguse Maraton

Alutaguse Maratoni määrdesoovitus põhinedes ilmaprognoosile!


Prognoosi järgi on tulemas üsna sarnased olud, mis olid eelmisel nädalavahetusel Tamsalu Maratonil. Seega usaldame eelmise nädala testitulemusi ja klientidelt saadud suurepärast tagasisidet ning soovitame teha nii:


1. Enne uue määrde panemist puhasta suusad fluorcleaneriga. Kanna puhastusvedelik suusale, harja messinguga, lase kuivada ning poleeri nailoni- või hobuseharjaga.

2. Krundiks kasuta tugevat parafiini. Suurepärane valik oleks Gallium Extra Base Green parafiin!

3. HF parafiinina töötas eelmisel nädalal suurepäraselt Mapluse HP3 Cold glider 

4. Pulbritesti võitja ja eelmisel nädalal mitmeid poodiumikohti noppinud pulber on Holmenkol Matrix Cold powder! Tasub tähele panna, et enam mitte tootmises olev pulber on meie e-poes suurepärase hinnaga!

5. Gallium Maxfluor Dry vedelik töötas suurepäraselt! Tõsi, testides erinevaid pulbreid ja vedelikke väljalibisemises, siis kiirendid suurt effekti ei andud, küll aga tegid suusa jala all lahtisemaks.


PIDAMINE 

1. Esimene kiht krunt. Kasuta tugevat/rohelist krunti. Suurepärane valiks Swixi VG035 . Krunt soojenda raua või soojapuhuriga ning hõõru kiht ühtlaseks sünteetilise korgiga. Lase täielikult jahtuda.

2. Peale krunti tuleb lisada 2-3 vahekihti, mis tekitavad pidamismäärdele paraja kihi paksuse. Legendaarne Swixi V40 on selleks parim variant!

3. Viimane 1-2 kihti annavad pidamisele viimase lihvi. See valik on kõige olulisem, mis peab panema suusa pidama, kuid seejuures takistamata libisemist. Tuginedes ilmaprognoosile soovitame Swixi VR30 Light Blue pidamismääret.

Täpsemad testitulemused juba otse võistlusrajalt reedel kell 15.00-16.00!

 

Kui soovid, et sinu suusad saaks hooldatud oma ala spetsialistide käe all, siis tee nii:

Too oma suusad hiljemalt neljapäeva õhtuks meie esinduspoodi Purje 8, Tallinn. Oleme avatud kuni 19.00. Suusad saad kätte kohapeal. Otsi üles Skiwax Europe kollane telk.

 

OLULINE: Suusasõbra meelespea 47. Tartu Maratoniks leiad siit.

 

Skiwax Europe

Kõik vajalik suusatamiseks!

 

 

Related Posts
  1. Mis on kiirmääre ja kuidas seda kasutada? Mis on kiirmääre ja kuidas seda kasutada?
  2. Skiwax Europe määrdesoovitused:  35. Viru Maraton Skiwax Europe määrdesoovitused: 35. Viru Maraton
  3. 35. Viru Maratoni kokkuvõte 35. Viru Maratoni kokkuvõte
  4. Skiwax Europe määrdeprognoos: 22. Tamsalu - Neeruti Maraton Skiwax Europe määrdeprognoos: 22. Tamsalu - Neeruti Maraton
Seotud tooted