Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

22. Alutaguse Maratoni kokkuvõte

22. Alutaguse Maratoni kokkuvõte

Hooaja kolmas Estoloppeti osavõistlus, Alutaguse Maraton, on tehtud! Jagame teiega kokkuvõtet maratonist läbi Skiwax Europe tiimi silmade.

Kuna Alutaguse Maraton oli hooaja esimene klassikatehnika maraton, siis võistluspäevaeelset ärevust oli rohkem kui varasematel etappidel. Nüüd tuli vastutada mitte ainult parima libisemismäärde leidmise eest, vaid ka pidamismäärete, mis sõidu vältel kuni viimaste kilomeetrite tõusudeni klientide maratonielamust ei rikuks. Juba etteruttavalt võib öelda, et saime sellega suurepäraselt hakkama!

Reede hommikul võistluspaika jõudes oli -14 kraadi külma. Eelnevaltel päevadel oli sealsete metsade vahel mõõdetud -25 ja veelgi madalamaid temperatuure. Lumi oli kuiv ja pulbritestis tundus, et miski justkui ei libisekski.

 

Ideaalne lahendus tuli kolme määrde koostööst.

Jooksime mitmeid kordi hoolderuumi ja suusaraja vahelt, kuni leidsime väga hea kombo – Mapluse parafiinist, Rexi pulbrist ja Galliumi vedelikust.

Sellise külmaga on pidamismääretega üsna lihtne. Kõik määrded peavad. Tuleb vaid leida variant, mis ka piisavalt libiseks. Seekord päästis päeva Rode!

Määrdetestide tulemused leiate SIIT.

 

Meie poolt ettevalmistatud suusad tõid imetlusväärseid tulemusi!

Ligi 60 kliendi suusad sai pandud hästi libisema ja pidama. Taaskord suurepärane tagasiside. Põhidistantsilt toodi Skiwax hooldatud või määrdetesti põhjal ettevalmistatud suuskadega 2 hõbemedalit, 2 neljandat kohta ning veel päris mitu esikümne tulemust. Vägev!

Täname kõiki kliente, kes oma suusad meie hoolde on usaldanud! Täname ka kõiki teid, kes meie blogi on hästi vastu võtnud. Rõõm võistluspaigas kuulda, kui paljud suusasõbrad meie testitulemustega kursis on. 

Järgmine peatus on Tartu Maraton. Selle nädala keskpaigas on tulemas määrdesoovitus vastavalt ilmaprognoosile, reede pärastlõunal juba esimesed testid otse võistlusrajalt!

Soovid, et Skiwax valmistaks ette ka Sinu suusad?

Suuskade kogumine toimub järgmistes kohtades:
 
  • Tallinn – esindupoes aadressil Purje 8 neljapäeva (18.02) õhtuni 19.00.
  • Otepää – Tehvandi hooldemajas reedel 10.00 kuni 18.00
    • Helista: Thomas 5559 3842
  • Võru – neljapäeva õhtuni 19.00. Vajalik on eelnev kokkulepe.
    • Taavi 5358 4004
Küsimuste korral helista (+372) 5559 3842 või tule kohale meie esinduspoodi Purje 8, Tallinn.
 
 

 

Related Posts
  1. Mis on kiirmääre ja kuidas seda kasutada? Mis on kiirmääre ja kuidas seda kasutada?
  2. Skiwax Europe määrdesoovitused:  35. Viru Maraton Skiwax Europe määrdesoovitused: 35. Viru Maraton
  3. 35. Viru Maratoni kokkuvõte 35. Viru Maratoni kokkuvõte
  4. Skiwax Europe määrdeprognoos: 22. Tamsalu - Neeruti Maraton Skiwax Europe määrdeprognoos: 22. Tamsalu - Neeruti Maraton