Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

Skiwax Europe määrdeprognoos, soovitused ja oluline info: 47. Tartu Maraton

Skiwax Europe määrdeprognoos, soovitused ja oluline info: 47. Tartu Maraton

Tartu Maratoni esialgne määrdesoovitus põhinedes ilmaprognoosile! Hetkel on ilmaolud väga keerulised ning tegemist on eelprognoosiga. Ent juba reedel teeme teatavaks kohapealsed määrdetestide tulemused.

 

Puhastamine

1. Sõltumata ilmaoludest, tuleb suuskade ettevalmistamist alustada vana määrde puhastamisega. Libisemisalad puhasta "fluor cleaneriga".

2. Suusad tuleb puhastada vanast pidamismäärdest. Selleks kasuta pidamismäärde eemaldajat. Puhasta ka suusad pealt ja külgedelt!

 

Libisemine

1. Libisemiskrundiks võta Swixi sinine fluorita parafiin

2. Kõrgfluori parafiiniks vali Swixi Marathon Glider. See on spetsiaalselt maratonideks väljatöötatud määre, mis tõrjub mustust ja kestab suusa all kauem kui teised parafiinid!

3. Fluoripulbriks soovitame tänase seisuga Mapluse FP4 Hot Special. See pulber töötab kõige paremini ümber nulli temperatuuridel, niiskel lumel ja on eriti hea, kui jäljepõhi hakkab läikima ehk olukorras, kus määrdemees peab pidamismäärde valikul otsustama, kas sõita kliistri või tahke määrdega.

4. Viimaseks kihiks pulbri peale soovitame Gallium GigaSpeed Maxfluor vedelikku.

 

Pidamine

Nagu meie hetke pulbrisoovitusest võib välja lugeda, siis pidamismäärde ennustamine praeguse prognoosi põhjal on äärmiselt raske. Juba öötundidel läheb temperatuur pluss-poolele ja püsib kuni maratoni lõpuni. Küsimus, kas saab sõita tahke pidamismäärdega või kliistriga, on täna õhus. Anname hetkel mõned mõtted, kuid nii ilma- kui ka määrdeprognoos võib kardinaalselt muutuda. Jälgime prognoosi ja teeme jooksvalt muudatusi.

1. Karesta eelnevalt puhastatud pidamisala liivapaberiga.

2. Kanna pidamisalale kruntmääre. Kliistri puhul Swix KX20 ja tahke määrde puhul Swixi VG035 kruntmääre. Krunt soojenda määrderaua või kuumapuhuriga, silu ühtlaseks kihiks ja enne järgmist etappi lase täielikult jahtuda.

3. Pidavaks kihiks mõned võimalikud variandid:

Tahke: Swix VP60 Pro violet/red
Tahke: Guru Red 0...-4 

Kliister : Swix KN44 Nero
Kliister: Rex Gold kliistri ja Rex Universaal kliistri segu 50/50 vahekorras.
Kliister : Rode Top Line Klister KM3

Oluline info 47. Tartu Maratoniks

Tallinnas kogume suuski alates maratoni nädala algusest ja need saab Tallinnas tuua meieni kuni neljapäeva õhtuni. (15.02 - 18.02 kuni 19.00).

Otepääl Tehvandi hooldemajas kogume suuski alates reede hommikust 10.00 kuni laupäeva õhtuni 18.00.

Helista: Thomas 55593842

Võrus saab suuski tuua kuni neljapäeva õhtuni 19.00. Vajalik on eelnev kokkulepe.

Helista: Taavi 53584004

 

COVID-19 reeglite tõttu siseruumides suuski kätte anda ei tohi, seega toimub suuskade jagamine staadionil, hooldemaja juures (kollane Skiwax Europe telk).

Hoolduse hinnakiri on leitav SIIN!

 

Ootame Sind külla meie esinduspoodi aadressil Purje 8, Tallinn.

Skiwax Europe tiim

Related Posts
  1. Skiwax Europe määrdesoovitused:  35. Viru Maraton Skiwax Europe määrdesoovitused: 35. Viru Maraton
  2. 35. Viru Maratoni kokkuvõte 35. Viru Maratoni kokkuvõte
  3. Skiwax Europe määrdeprognoos: 22. Tamsalu - Neeruti Maraton Skiwax Europe määrdeprognoos: 22. Tamsalu - Neeruti Maraton
  4. 22. Tamsalu-Neeruti Maratoni määrdetestid otse võistlusrajalt! 22. Tamsalu-Neeruti Maratoni määrdetestid otse võistlusrajalt!